Tuotteet ja palvelut

KONEPAJATUOTANTO

 

Temeran Konepaja Oy tuottaa ja valmistaa kilpailukykyisesti asiakkaiden tarpeita vastaavia virheettömiä kokoonpanovalmiita osia, komponetteja, osa- ja loppukokoonpanoja sekä tarvittaessa toimivia koneita ja laitteita. Toimintamme kattavat hankintapalvelut, hitsaukset, lämpökäsittelyt, koneistukset, pintakäsittelyt ja kokoonpanot sekä tarkastukset ja testaukset. Toimitamme tarvittaessa myös asiakkaan määrittelemät dokumentit tuotteen eri valmistusvaiheista sekä tarkastus- ja testauspöytäkirjat.

 

Konepajamme on sertifioitu ISO9001 ja ISO3834-2 mukaisesti.

Hankintapalvelut

Hankimme tuotteiden valmistamisessa tarvittavat osat ja komponentit. Pitkäaikainen yhteistyö kotimaisten toimijoiden kanssa varmistaa osien ja komponenttien nopean saatavuuden ja oikean laatutason.

Hitsaus

Hitsaamomme on erikoistunut keskiraskaisiin ja raskaisiin paksuista levyistä kokoonpantuihin vaativiin teräsrakenteisiin, tästä huolimatta valmistuvat kevyemmätkin rakenteet nopeasti ja joustavasti. Valmistettava kappalekoko vaihtelee muutamasta sadasta kilosta aina 40 tonniin ja levypaksuudet 4mm:sta aina 200mm saakka.

 

Konepajahitsaustamme ohjaa sertifioitu ISO3834-2 järjestelmä. Kaikki hitsaajamme ja hitsausoperaattorimme ovat pätevöitetty ja hitsauslaitteemme ovat validoituja. Tämän lisäksi Temeran Konepaja Oy:ssä toimii sekä IWE- että IWS-koulutettuja hitsausasiantuntijoita. Nykyaikaisen  hitsaamomme solutettu tuotanto ja ammattitaitoinen henkilöstö varmistavat laaduntuottokyvyn ja nopean läpimenon. Käytössämme on myös Motoman-robottihitsausasema, joka on varustettu 3500kg L-pöydällä ja 5000kg grillillä (lautasväli n. 5m).

Pintakäsittelyt

Tuotteiden pintakäsittelyt tehdään asiakkaan maalausjärjestelmän mukaisesti. Tavanomaisesti valmistamamme tuotteet raesuihkupuhdistetaan karheusasteeseen Sa 2,5 ja märkämaalataan korkeapaineruiskulla. Tarvittaessa maalauskalvojen paksuudet varmistetaan märkäkalvomittakammalla ja/tai kuivakalvomittauslaitteella, lisäksi voidaan kirjata mm. ilmankosteus, kastepiste sekä kappaleen lämpötila ennen puhdistusta ja maalausta. Yhteistyökumppaniemme avulla tarjoamme myös muita tarvittavia pintakäsittelyjä.

Lämpökäsittelyt

Hitsauksen jälkeiset jännitystenpoistohehkutukset suoritamme tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Koneistus

Konekantamme käsittää monipuolisesti aarporatyyppisiä työstökoneita, joiden vaakaliikkeet vaihtelevat 1000mm – 3500mm ja aina 16500mm saakka, maksimi y-liikkeen ollessa 4150mm. Raskaimmat koneistettavat kappaleet voivat painaa 40000kg. Valmistettavien kappaleiden työstöohjelmat tehdään menetelmäsuunnittelussa koneistusta keskeyttämättä.

 

Käytössämme on myös luonnollisesti sorvaus- ja porauskapasiteettia. Alihankintaverkostomme täydentää konekantaamme ja toimii saumattomasti oman koneistamomme jatkeena. Ota yhteyttä, niin toimitamme konekantaluettelon.

Kokoonpano

Temeran Konepaja Oy palvelutarjonta käsittää myös osakokoonpanoja, loppukokoonpanoja asiakkaan haluamassa laajuudessa.  Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Soita meille ja kysy tarjousta!